Facebook

 
 

Voorbeschouwing zondag Wittenhorst-SV Venray

Voorbeschouwing zondag Wittenhorst-SV Venray

Na de spannende bekerwedstrijd van donderdagavond tegen De Ster, die we na 5 goed genomen pingels en een gestopte penalty door Sjors wisten te winnen en daarbij een ticket voor het landelijke TOTO bekertoernooi behaalden, mogen we ons op gaan maken voor de volgende beladen wedstrijd, namelijk SV Venray. 

De derby van Noord-Limburg is de afgelopen jaren steevast een prooi geweest voor Wittenhorst. De wedstrijd in Venray eindigde dit seizoen eerder in een 2-1 overwinning voor de oranjemannen. Dat wil echter niet zeggen dat deze wedstrijd zomaar gewonnen zal worden. Venray heeft de punten hard nodig om degradatie te voorkomen. Met slechts 17 punten uit 18 wedstrijden bivakkeert Venray net boven de gevarenzone, met 2 punten voorsprong op achtervolger De Valk. Wij hebben de punten ook hard nodig om nog in de race te blijven voor de bovenste plaatsen. Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Minor zakten we tegen Susteren door de ondergrens. Dit mag aanstaande zondag niet gebeuren. Het is fantastisch dat we de halve finale en het landelijke bekertoernooi hebben behaald, maar nu moet het vizier weer worden gericht op de competitie. 

Daarbij kunnen we de hulp van het publiek goed gebruiken! Geweldig om te zien hoeveel mensen er op de bekerwedstrijd tegen De Ster zijn afgekomen. We zouden het fijn vinden als dit komende zondag ook zo zal zijn. Aan het weer kan het in ieder geval niet liggen. Met 23 graden en zon belooft het een zomers dagje te worden! 

Tot zondag!

Tom Zanders


Selectie:

1 Sjors Witt, 2 Tom Zanders, 3. Bart Spreeuwenberg, 5. Kevin van Asten, 6. Frank Peeters, 7. Rob Zanders, 8. Daan Hendriks, 9. Marco Daniëls, 10. Daan Verlijsdonk, 11. Willem Heijnen, 12. Stevie Hattu, 13. Bart Zanders, 14. Michiel Hanssen, 17. Denny Bongers, 18. Thom Derks, 19. John Tissen.

Bijeenkomst 13.15 uur.