Facebook

 
 

Voorbeschouwing Wittenhorst-ZSV zaterdag 19 mei 19.30 uur

Voorbeschouwing Wittenhorst-ZSV zaterdag 19 mei 19.30 uur

Beste sportvrienden, 

Het einde van de competitie komt langzaam in zicht. In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen komt het altijd gezellige ZSV op bezoek.

We hebben nog altijd een kleine kans op de titel en zullen daar dan ook in blijven geloven. Na het teleurstellend resultaat van afgelopen zondag in Valkenswaard tegen De Valk, waar we de vele kansen helaas niet wisten te verzilveren, is het zaak om zaterdagavond de punten in Horst te houden.

Jullie als supporters hebben ons de afgelopen weken fantastisch gesteund tijdens onze vele wedstrijden. We hopen dat jullie ook zaterdag weer de weg naar het sportpark weten te vinden. Laten we met z'n allen ook de laatste thuiswedstrijd van het seizoen er een mooie voetbalavond van maken met na afloop hopelijk nog altijd zicht op de titel.  

Tot zaterdag, 

 Kevin van Asten


Selectie:

2. Tom Zanders, 3. Bart Spreeuwenberg, 6. Frank Peeters, 7. Rob Zanders, 8. Daan Hendriks, 9. Marco Daniëls, 10. Daan Verlijsdonk, 11. Willem Heijnen, 12. Stevie Hattu, 13. Bart Zanders, 14. Michiel Hanssen, 17. Denny Bongers, 18. Bram Rubie, 19. John Tissen. 

Bijeenkomst 18.15 uur.