Facebook

 
 

Wittenhorst JO19-1 plaatst zich voor finale nacompetitie

Wittenhorst JO19-1 plaatst zich voor finale nacompetitie

Op Sportpark Suestra heeft het Wittenhorst JO19-1 van trainers Marcel Rooijmans en William Lensen een grote stap gezet richting de felbegeerde Vierde Divisie. Sportclub Susteren werd op eigen veld op een 0-2 nederlaag getrakteerd. 

Het betrof geen hoogstaande wedstrijd, mede door de verdedigende instelling van de hekkensluiter van de Vierde Divisie. Het was vooral tegenhouden voor de Zuid-Limburgers, waardoor het moeilijk was voor de Horster ploeg om gaten te vinden in de verdediging. Toch is dit tot tweemaal toe gelukt: middenvelders Giel Beurskens en Bas van der Sterren wisten het eenrichtingsverkeer te bezegelen met treffers. Waar de groen-witten grossierden in gele kaarten, liepen de oranjehemden geen enkele schade op.

Omdat Unitas '59 na penalty's wist te winnen van WODAN, zullen de Eindhovenaren en onze JO19-1 aankomende zaterdag uit gaan maken wie zich volgend jaar mag melden in de Vierde Divisie. Houd de site in de gaten: de mogelijkheden worden onderzocht om met een bus af te reizen naar deze heerlijke kraker. 

Mannen. proficiat en op naar die Vierde Divisie!