Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorlopige selectie Wittenhorst 1

Voorlopige selectie Wittenhorst 1

3 mei 2024

Terwijl alle teams nog volop bezig zijn met het afronden van dit seizoen, zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen alweer in volle gang. We willen onze leden graag informeren over de voortgang van de selectie van ons vaandelteam

Ons eerste elftal begint - onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Harrie Gommans (zie foto) - de voorbereiding in juli. Dit doen ze onder andere met een wedstrijd tegen VVV-Venlo. Daarom willen we vroegtijdig het team compleet hebben. Spelers en staf komen binnenkort bij elkaar om het voorbereidingsprogramma te bespreken. 

De voorlopige selectie van Wittenhorst 1 bestaat - zoals het er nu naar uit ziet - uit 3 keepers en 18 spelers (4e divisie). Er komt nog minimaal één speler bij voor de 'linksback' positie. In onderstaande opsomming van namen staat één speler niet met zijn naam genoemd. Dit omdat hij de overstap naar Wittenhorst nog bij zijn huidige club kenbaar dient te maken (15 mei a.s.). 

We hebben volgend jaar weer een prachtige selectie staan. Onder andere met enkele ervaren spelers en jonge spelers uit onze eigen Wittenhorst-opleiding. Ook in de breedte zetten we wederom een stap voorwaarts. De technische staf - bestaande uit Harrie Gommans, Davy Beerens en Ingmar Bergmans - kan met een sterke groep spelers aan de slag om er een mooi seizoen van te maken.

De keepers zijn; Ravi Arts, Jens Craenmehr, Stijn Huntjens. 

De spelers zijn; Joep Beurskens, Giel Beurskens, Gijs Christiaens, Tom Driessen, Nick Driessen, Dion van Horne, Luc van Kuijck, Ruud Meijers, Jelle Janssen, Koen Jenniskens, Ruben Laugs, Milan van de Riet, Tom Spreeuwenberg,  << rechtsbuiten regio >>, Ruben Peulen, Bart Theeuwen, Jeroen Verkennis, Daan Verlijsdonk. 

De eerste selectie bestaat hiermee op dit moment uit 18 spelers. Daarnaast zijn we bezig met een linksback. Dit zodat we 3 keepers en 19 spelers hebben die vooralsnog met elkaar het team van Wittenhorst 1 vormen.

Wittenhorst 023-1

Ook Wittenhorst 023-1 - het hoogste opleidingsteam - zijn we verder vorm aan het geven. Uiteraard doen we dit met veel eigen opgeleide spelers en tevens spelers die graag naar Wittenhorst komen. We zullen binnenkort ook de nieuwe spelersgroep van Wittenhorst 023-1 communiceren. Dit zodat iedereen ook hierin de voortgang kan lezen. Uiteraard staat niets vast, spelers die zich in de jeugd manifesteren krijgen altijd de kans om de stap naar Wittenhorst 1 te maken, ook gedurende het seizoen. De voorbeelden kan iedereen zien. We vinden het dan ook belangrijk dat de verbinding tussen deze twee teams veel aandacht krijgt. Daar heeft iedereen profijt van. 

We zijn trots op de spelersgroep van Wittenhorst 1 en op de spelersgroep van Wittenhorst O23-1. 

Interim Bestuur TZ (Dennis van den Bekerom en Antoine Driessen), Technisch Coördinator Bovenbouw (Richard Kleuskens)