Wittenhorst

Zoeken | Contact

Maatschappelijk vooruit: Topsprekers bij sponsoravond. Meld je aan!

Maatschappelijk vooruit: Topsprekers bij sponsoravond. Meld je aan!

19 april 2024

Graag nodigen wij alle sponsoren inclusief introducé/partner van Wittenhorst uit voor de jaarlijkse Sponsoravond die zal plaatsvinden op maandag 9 september in het sfeervolle Parkhotel. Een avond die in het teken staat van verbinding, inspiratie en de kracht van ons sportieve netwerk. Met enkele topsprekers. 

Maatschappelijk verenigen met sportieve ambities. Dit maatschappelijke thema speelt een centrale rol tijdens deze gehele avond. We belichten o.a. hoe Wittenhorst zich inzet voor de gemeenschap en welke nieuwe initiatieven er zijn ontwikkeld om onze maatschappelijke voetafdruk te vergroten. Er staat een hele speciale kickoff van de avond gepland. Dit jaar hebben we het genoegen om ook twee vooraanstaande sprekers te verwelkomen:

  • Wilco van Schaik, Algemeen directeur van NEC Nijmegen, zal inzicht geven in de dynamische wereld van voetbalmanagement.
  • Harrie Gommans, de nieuwe trainer van Wittenhorst 1 en voormalig profspeler, deelt zijn visie op coaching en teamontwikkeling.

Geniet vanaf 19:00 van boeiende presentaties en inspirerende verhalen, gevolgd door een netwerkborrel waar in informele sfeer bijgepraat kan worden met mede-sponsoren en andere betrokkenen bij de club.  Zal NEC komende zondag winnen tegen Feyenoord? Misschien neemt algemeen directeur Wilco van Schaik de dennenappel wel mee tijdens onze jaarlijkse sponsoravond op 09 september. Ben jij er dan als sponsor ook bij?

Klik hier voor meer informatie en aanmeldingen