Wittenhorst VR 1 geeft duel na pauze uit handen

12 april 2024

Afgelopen zondag 7 april mochten de dames van Wittenhorst aantreden tegen Rood Wit ’62 uit Helmond.  De wedstrijd liep helaas uit op een nederlaag voor onze dames.

Al in 2e minuut schoot Carin Vissers de Horster dames op voorsprong.  Vissers ging door op de keepster en schoot de bal erin voordat de keepster eraan kon komen. Echter al in 10e minuut maakte de tegenstander de gelijkmaker. In de 34ste minuut kwamen we weer op voorsprong: Carin Vissers scoorde opnieuw, Bo Kleuskens gaf de assist.

De ploeg van trainer Richard van Cleef ging nog wel met een 1-2 voorsprong rusten, maar gaf het duel na de theepauze uit handen. De gelijkmaker viel in de 60 ste minuut.  In 70ste minuut werd er een penalty benut door Rood wit ’62 en in de 89e minuut maakte de thuisploeg zelfs de 4-2. Wittenhorst krijgt volgende week bezoek van Beerse Boys, dat tweede staat.