Facebook

 
 

4-Skills Voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst

4-Skills Voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst

Sinds 3 jaar geeft 4-Skills interne trainersopleidingen voor onze trainers en leiders van de jeugd van RKSV Wittenhorst. 4-Skills heeft ook al enkele leuke activiteiten verzorgt voor onze jongste jeugd.

In de meivakantie op 1, 2 en 3 mei zal 4-Skills zeer uitdagende voetbaldagen organiseren op ons sportpark. De voetbaldagen starten om 10.00u en eindigen om 15.00u. Iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar is welkom om deel te nemen aan deze voetbaldagen. Ook wanneer je geen lid bent van RKSV Wittenhorst ben je van harte welkom!

Tijdens de voetbaldagen stap je in een wereld van voetbal en spel waarbij techniek, fun en vooral plezier voorop staat. Onder leiding van zeer ervaren trainers krijgen de spelers verschillende uitdagende voetbalvormen aangeboden gebaseerd op de trainingstechniek van onze partner René Meulensteen.

De 4-Skills voetbaldagen worden geleid door 4-Skills trainers die allen opgeleid zijn via de René Meulensteen visie. Tevens doorlopen alle 4-Skills trainers ook een interne opleiding ‘pedagogisch handelen binnen het voetbal’.
Enthousiast geworden voor dit 3-daags 4-Skills spektakel waarin voetbal, ontwikkeling, uitdaging en ontzettend veel spelvreugde centraal staan? Schrijf je dan snel in via onze website www.4-skills.nl.

Direct inschrijven? Dat kan via onderstaande link:
http://www.4-skills.nl/4-skills-trainingen/4-skills-voetbaldagen/