Facebook

 
 

Verslag selectieteams zaterdag 18 november 2017

Verslag selectieteams zaterdag 18 november 2017

Wittenhorst JO19-1 heeft de grootste overwinning van het seizoen geboekt door thuis met maar liefst 8-0 te winnen van DVO JO19-1. De ruststand was 4-0 na treffers van Luc van Kuijck (2x), Jeffrey Cuppen en Giel Beurskens. Na rust maakte zowel Jeffrey als Jarno Philipsen twee treffers. Met deze overduidelijke overwinning verstevigd de ploeg van Marcel Rooijmans en William Lensen haar top vijf positie. Proficiat mannen!

Het Wittenhorst JO17-1 van Kevin van den Berg en Stan Theeuwen heeft op bezoek bij het stugge HVCH een knappe 1-3 zege geboekt. Na een vroege achterstand maakte Niek van der Sterren de gelijkmaker. Nick Driessen scoorde uit een penalty de 1-2 waarna Niek de beslissende 1-3 aantekende. Door deze tweede zege op rij staan de mannen voorlopig zevende en houden zij de top van de competitie in het vizier. Proficiat mannen!

Het was een echte topper in de derde divisie: Wittenhorst JO15-1 tegen FC Eindhoven JO15-1. Onze oranjemannen hebben hun huid duur verkocht, maar verloren helaas nipt: 1-2. Er had misschien wel iets meer ingezeten, zij het dat de Brabanders, met trainers Leon Kantelberg en Patrick Paauwe, vooral individueel iets meer klasse had. Dit gaf uiteindelijk wel de doorslag. De ploeg mag trots zijn dat ze zo’n tegenstander flinke weerstand hebben kunnen bieden. Ga zo door heren!

Het Wittenhorst JO14-1 van Peter Rijs heeft nagelaten om drie punten mee te nemen uit Boxtel: op bezoek bij ODC werd er met 2-2 gelijkgespeeld. In de eerste twintig minuten hadden de Horster mannen het duel onder controle, vlak hierna stond het ineens 2-0 voor ODC. Na een tactische omzetting ging het beter lopen en waren de oranjehemden de betere ploeg. Jens Camps scoorde de aansluitingstreffer, Jop Brugman de gelijkmaker. Vervolgens hadden de Horstenaren uit moeten lopen naar misschien wel 2-5 of 2-6; de kansen werden helaas niet verzilverd. De derde plek is echter nog steeds in bezit.

Wittenhorst JO13-1 is helaas tegen haar tweede nederlaag op een rij aangelopen. Op bezoek bij concurrent NWC werd er met 3-2 verloren. De Horstenaren kwamen tweemaal op voorsprong via Victor Peeters (1-0) en Kayeal van Rengs (2-1), maar wisten de zege uiteindelijk niet over de streep te trekken. Door deze nederlaag is VVV-Venlo wat uitgelopen en is Brandevoort langszij gekomen. Het seizoen is nog lang en tot dusver is een knappe tweede plek het resultaat. Pak het volgende week weer op mannen!

Yes! Het is eindelijk gelukt! Het Wittenhorst JO12-1 van Jan Beijers en Roman Thijssen heeft haar eerste driepunter binnen! In een thuiswedstrijd werd concurrent Olympia ’18 met maar liefst 10-3 verslagen. Door deze puike zege zijn de dames en heren van de eerste plek af en komen andere concurrenten weer in het zicht. Gefeliciteerd en ga zo door dames en heren!