Facebook

 
 

2 tot en met 4 mei: 4-Skills Soccer Academy Voetbal en keeperdagen

2 tot en met 4 mei: 4-Skills Soccer Academy Voetbal en keeperdagen

4-Skills Soccer Academy Voetbal en keeperdagen bij RKSV Wittenhorst;
2 t/m 4 mei 2018

Voor het 6e jaar op rij, verzorgt 4-Skills Soccer Academy in 2018 haar voetbaldagen en voor het tweede jaar bij RKSV Wittenhorst. 4-Skills verzorgt de interne trainerscursus binnen RKSV Wittenhorst en heeft vorig jaar al met groot succes haar voetbaldagen verzorgt in de meivakantie.

Van 2 tot en met 4 mei 2018 zal 4-Skills wederom haar voetbaldagen verzorgen bij RKSV Wittenhorst. Op 4 mei is de keepersdag onder leiding van profkeeper Dani Centen en ABC Goalkeeping.

Tijdens de 4-Skills voetbaldagen stap je in een wereld van voetbal en spel waarbij plezier, ontwikkeling, techniek en creativiteit centraal staan. Onder leiding van zeer ervaren trainers (verschillende trainers zijn werkzaam bij PSV en VVV Venlo), krijgen de spelers verschillende uitdagende activiteiten aangeboden in zowel individuele-, groeps-, spel- en wedstrijdvormen (1v1, 2v2, 4v4 en 7v7). De 4-Skills voetbaldagen zorgen niet alleen voor de voetbaltechnische ontwikkeling; creativiteit, vertrouwen en vriendschap zijn de basis van ons programma. 

De 4-Skills voetbaldagen zullen starten om 10.00u, waar vanaf 09.30u de inloop is. De voetbaldagen duren elke dag tot 15.00u. Wanneer nodig i.v.m. werk, verzorgen wij gratis opvang tot 17.00u. Laat dit ons dan wel even weten. Gedurende de voetbaldagen ontvangen de kinderen vanuit 4-Skills voldoende ranja en tussendoortjes zoals fruit, een koekje en een snoepje. Tijdens de middagpauze eten de kinderen de lunch die u ’s ochtends hebt meegegeven. Wij doen dit vanwege de vele allergieën, waarbij we weten dat alle kinderen een goede lunch hebben.

Locatie: Sportpark RKSV Wittenhorst
Datum: 2 t/m 4 mei 2018
Tijd: 10.00u – 15.00u (inloop vanaf 9.30u)

4-Skills biedt eenieder een uitdagend voetbalprogramma, waarbij de individuele ontwikkeling centraal staat. Onder begeleiding van kundige en ervaren trainers zal ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling enorm groeien. De kwaliteit van de training staat hierbij voorop maar ook de passie en het plezier van elk uniek kind staan gedurende deze dag centraal.

Voor informatie voetbaldagen klik op deze LINK
Voor inschrijven voetbaldagen klik op deze LINK
Voor informatie keepersdag klik op deze LINK
Voor inschrijven keepersdag klik op deze LINK

Kosten ?voetbaldagen
1 dag € 34,98
2 dagen € 69,98
3 dagen € 99,98

Kosten keepersdag
1 dag € 44,98

Wij wensen uw kind alvast een geweldige ervaring toe bij 4-Skills!

Met sportieve groet,
Arnoud Jonker, 4-Skills Soccer Academy