Facebook

 
 

Voorbeschouwing Bekkerveld-Wittenhorst

Voorbeschouwing Bekkerveld-Wittenhorst

Beste Horstenaren, 

Zondag staat de competitiewedstrijd tegen Bekkerveld op het programma, de ploeg waar afgelopen donderdag in de beker van is gewonnen!! Natuurlijk een mooi moment voor ons als team en tevens voor de club Wittenhorst een uniek moment in de historie van de club.

Nu zullen alle ogen weer gericht moeten zijn op zondag.

Bekkerveld, de ploeg die in 1944 is opgericht onder de naam R.K.E.V.V. en een jaartje later zich toch bedacht en het wijzigde naar RKSV Bekkerveld, speelt al vele jaren in de eerste klasse. Ook dit jaar doen ze het weer verdienstelijk met een 5e positie. In competitieverband heeft Bekkerveld maar 3 keer verloren op Sportpark A gene Bek in Heële, dit was tegen Geldrop, Venray en koploper Minor. Wittenhorst is daarbij dit seizoen een team dat van kunst houdt aangezien het nog ongeslagen is op dit onechte gras, het onechte gras dat in Heerlen ook is gedeponeerd. Dat geeft tevens een mooi vooruitzicht voor de komende weken waar er nog op verschillende kunstgrasvelden gespeeld moet worden. 

Na de bekerwedstrijd is het weer zaak om de nacompetitie in zicht te houden door drie punten mee naar Horst te nemen. Kom ons allen dus aanmoedigen omdat jullie steun vaak voor een extra impuls zorgt, zoals te zien was afgelopen donderdag. 

Met sportieve groet, 

Michiel Hanssen

 

Selectie:

Tom Zanders, 3. Bart Spreeuwenberg, 5. Kevin van Asten, 6. Frank Peeters, 7. Rob Zanders, 8. Daan Hendriks, 9. Marco Daniëls, 10. Daan Verlijsdonk, 11. Willem Heijnen, 12. Stevie Hattu, 13. Bart Zanders, 14. Michiel Hanssen, 17. Denny Bongers, 18. Thom Derks, 19. John Tissen.

Vertrek bus 12.00 uur.