Facebook

 
 

Voorbeschouwing en selectie Sporting Heerlen-Wittenhorst

Voorbeschouwing en selectie Sporting Heerlen-Wittenhorst

Beste sportvrienden,

Na een voetballoos weekend, waardoor de meesten in plaats van doelpunten een aantal pintjes hebben gescoord, gaan we komende zondag de competitie weer hervatten met een uitwedstrijd tegen Sporting Heerlen. 

Heerlen staat momenteel 13e op de ranglijst. Wanneer het ons lukt om hier te winnen zullen we afstand van ze nemen. Het is zoals ze zeggen: "een zes-punten wedstrijd".

De derde wedstrijd na de winterstop zal met veel vertrouwen worden ingegaan na de historische 9-0 zege op Heidebloem. Aan ons de taak om deze scoringsdrift mee te nemen naar de komende wedstrijden om zo meer punten te pakken en afstand te nemen van de onderste plaatsen van de ranglijst. 

We hopen wederom op de steun van jullie als 12e man, zodat we met z’n allen vol voor de drie punten gaan en de deze punten meenemen naar Horst. 

Graag zie ik jullie zondag in Heerlen. 

Met sportieve groet,

Denny Bongers


Selectie:  

Tom Aarts, Denny Bongers, Kevin van Asten, Daan Hendriks, Willem Heijnen, Jordi Janssen, Mark van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Sjors Witt, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders.

Bijeenkomst: 11.45 uur de Lange.

Vertrek bus: 12.15 uur ING-bank.