Facebook

 
 

Sterke start Wittenhorst zorgt voor gelijkspel

Sterke start Wittenhorst zorgt voor gelijkspel

Paaszaterdag moest Wittenhorst tegen Minor om het restant af te werken. Bij een stand van 1-1 werd de wedstrijd in de 30e minuut hervat. Wittenhorst startte uitstekend en nam het initiatief. Dit zorgde ervoor dat snel de 1-2 werd binnengeschoten. Uit een mooie voorzet van Verlijsdonk kwam de bal in het bezit van Heijnen. Hij bleef de bal meester en zette keurig door. Het schot dat volgde betekende de voorsprong.

Niet lang hierna kwam Minor weer langszij. Een onoplettendheid zorgde ervoor dat Gertes van dichtbij in kon schieten, 2-2. Tevens rust.

Na de pauze kon Minor weer na een niet beste ingreep doeltreffend afronden. Elalji schoot via de paal binnen. Wittenhorst moest weer opnieuw beginnen. Met enkele wissels zorgde trainer Lauers voor meer pressie. Dit had z'n effect. Vijf minuten voor tijd kon Rubie na een actie van van Rens beheerst afronden, 3-3.

Wittenhorst was met deze tussenstand tevreden en daarom klonk het laatste fluitsignaal voor Wittenhorst als muziek in de oren.


Resultataten overige selectieteams

Wittenhorst 3 kon in Ysselsteyn tegen de reserves een noodzakelijke en mooie 1-0 zege boeken. Dit resultaat betekent tevens dat een plaats in de middenmoot er wel degelijk in zit.


Wittenhorst VR1 kon middels een 3-0 zege op MVC'19 de leiderspositie verstevigen. Dames, nog eventjes....