Facebook

 
 

C1 en D1 wisselende resultaten in de KNVB beker

C1 en D1 wisselende resultaten in de KNVB beker

D1 bereikt halve finale KNVB jeugd bekertoernooi.

 

Wittenhorst_D1.JPG

De D1 heeft afgelopen weekend de halve finale bereikt van het KNVB jeugd bekertoernooi. Het team van trainer-coach Jan Beijers versloeg Baarlo D1 met maar liefst 0-8. Naast het bereiken van de halve finale is de D1 ook volop in de race voor het kampioenschap in de Hoofdklasse K. Op dit moment zijn zij de trotse koploper en verdedigen zij een voorsprong van 6 punten op de naaste concurrenten Sparta’18/Kronenberg D1 en Sportclub Irene D1 die beide wel 1 wedstrijd minder hebben gespeeld. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg heeft de D1 het dus helemaal in eigen hand. Komende zaterdag spelen ze thuis tegen Blerick D1 aanvang 10.15 uur.

 

 

C1 uitgeschakeld in kwartfinale KNVB jeugd bekertoernooi.

 C1.JPG

De C1 werd helaas uitgeschakeld door een sterke tegenstander FC Maasgouw. Dit is een fusieclub uit Thorn/Wessem. In de tweede helft kwam de C1 nog op voorsprong door een ‘frommelgoal’ van Niek van der Sterren, maar al snel scoorde het goed spelende FC Maasgouw de gelijkmaker. Kort voor het einde van de wedstrijd werd het zelfs 1-2 en was de tijd te kort voor de C1 om er nog penalty’s uit te slepen. Jammer, maar toch een knappe prestatie tegen de koploper uit de Hoofdklasse J. Ook de C1 is nog volop in de race voor het kampioenschap in de Hoofdklasse I. Met nog 5 wedstrijden te spelen staat men 3 punten achter koploper Volharding C1 en is ook Blauw Geel’38 C1 nog in de race die weer 3 punten achter Wittenhorst staan. Komende zaterdag speelt de C1 een uitwedstrijd tegen Rhode C1 aanvang 13.00 uur. Met een schuin oog zal het team van trainer-coach Jimmy Lucassen zeker de ‘kraker’ Blauw Geel’38 – Volharding volgen…

Voetballen voor kinderen met een spierziekte

Maar liefst 300.000 jeugdspelers komen ieder voetbalseizoen in actie voor hun leeftijdgenootjes met een spierziekte of een andere beperking. Zij voetballen voor de Zwaluwen Jeugd Actie en vormen samen het grootste goede doelen team van Nederland!

Bijna iedereen die meedoet aan het KNVB jeugd bekertoernooi (waaronder dus ook onze D1 en C1) doet ook mee aan de Zwaluwen Jeugd Actie. De KNVB doneert een deel van het inschrijfgeld en teams kunnen extra geld ophalen door een sponsoractie te starten. Zo wordt ieder jaar een groot bedrag opgehaald voor kinderen met een spierziekte of andere beperking.

Doe mee en maak kans op droomprijzen!

Je kunt met je voetbalteam van alles doen om extra geld op te halen voor de Zwaluwen Jeugd Actie. Organiseer een penaltybokaal of laat je als team sponsoren tijdens een sponsordribbelloop. Door samen in actie te komen maak je kans op unieke voetbalprijzen. Wie weet loop jij straks als spelersescorte mee het veld op tijdens de Bekerfinale of ga met je hele team naar het Nederlands Elftal. Doe ook mee! Meld je aan via https://www.zwaluwenjeugdactie.nl/