Facebook

 
 

Voorbeschouwing en selectie Wittenhorst-RVU

Voorbeschouwing en selectie Wittenhorst-RVU

Beste sportvrienden, 

Vorige week zondag hebben we helaas met 2-1 verloren bij Susteren. Na een goede 1e helft en een 0-1 voorsprong begon de 2e helft voor ons dramatisch. Susteren scoorde in de 48e minuut de 1-1 en tot overmaat van ramp scoorde ze 20 minuten voor tijd via topscoorder Hoffmans de 2-1. Op de ranglijst kon Susteren zodoende over ons heenklimmen op de ranglijst. Op dit moment staan we nog boven de streep en dit willen we ook graag houden.
 
Aankomende zondag komt RVU uit Rothem op bezoek. RVU is op dit moment de 'rode lantaarndrager' met 6 punt uit 20 wedstrijden. De eerdere ontmoeting in dit seizoen monde uit in een 1-4 overwinning voor Wittenhorst. Voor ons als ploeg is het zaak om niet bij de pakken neer te gaan zitten en de strijd aan te gaan met de concurrentie. Dit werkt meestal het beste in de vorm van 3 punten. Die aanstaande zondag toch echt een keer binnengehaald moeten worden.
 
Wij hopen dat jullie ons weer komen aanmoedigen ook al is het een mindere tijd voor ons.
 
Forza Wittenhorst!
Daan Verlijsdonk


Selectie:    

Tom Aarts, Denny Bongers, Kevin van Asten, Daan Hendriks, Willem Heijnen, Jordi Janssen, Mark van Rens, Joost van Rensch, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Sjors Witt, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders.  

Bijeenkomst: 13.15 uur.