Facebook

 
 

Nieuwe versterkingen voor de Businessclub (deel 2)

Nieuwe versterkingen voor de Businessclub (deel 2)

We stellen graag de volgende twee nieuwe aanwinsten van de Businessclub voor het volgende seizoen aan u voor. Ook deze organisaties zoeken actief naar nieuwe kansen en kunnen via de diverse bijeenkomsten van de Businessclub de basis leggen voor waardevolle nieuwe contacten.

-        TRC Advocaten

TRC_Advocaten.jpg

Over TRC Advocaten

Toewijding, Rechtskennis en Continuïteit, dat is waar TRC Advocaten voor staat. Voor juridische ondersteuning, betrouwbaar en effectief advies kunt u terecht bij de professionals van TRC Advocaten. De professionals zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, zoals:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Bouwrecht
  • Familie- en erfrecht
  • Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Strafrecht 

Klik hier voor meer informatie over TRC Advocaten. 

-        Martin Cuypers 

Martin_Cuypers.jpg

Over Martin Cuypers

Martin Cuypers is dé regionale partner voor al uw kantooroplossingen: van volledige inrichting tot specifieke producten op het gebied van kantoormeubilair, kantoorartikelen en kantoormachines. Tevens is middels het Office Inspiration Center een inspirerende omgeving gecreëerd, waarin alle aspecten voor het realiseren van een optimale werkomgeving en turnkey projecten zijn geïntegreerd: vloer-, wand- en raambekleding, plafond- en wandsystemen, verlichting, akoestiek en meer. In het Office Inspiration Center wordt veelvuldig samengewerkt met externe (interieur)architecten, adviesbureaus, facilitaire specialisten en andere erkende vakmensen.  Meer informatie vindt u hier

Interesse in lidmaatschap Businessclub?

Hoe groot of klein uw organisatie ook is, het is altijd zinvol om nieuwe mensen te leren kennen en te werken aan naamsbekendheid. Heeft u ook interesse in een lidmaatschap van de Businessclub? Via businessclub@rksv-wittenhorst.nl kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.