Facebook

 
 

Nieuwe Commissie Communicatie

Nieuwe Commissie Communicatie

De afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan het opzetten van een nieuwe werkgroep Communicatie voor Wittenhorst.

Nadat Gerard Lok eerder heeft  aangegeven een stap terug te willen doen binnen de commissie werd de noodzaak voor een nieuwe werkgroep steeds actueler. De eerste stap werd in september vorig jaar gezet met het aanstellen van Bob Obers als Bestuurslid Communicatie & PR.

In de periode die volgde is de groep uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten. De commissie bestaat op dit moment uit:

Bob Obers, Erwin Maas, Niels van Gerven, Dennis Stiphout, Danny van den Berghe en Freek Exterkate.

Sluit je aan!
Er wordt nog naar uitbreiding van de werkgroep gezocht. Heb je affiniteit met communicatie, journalistiek, grafische vormgeving of vergelijkbaar en wil je graag een bijdrage leveren aan de communicatie bij Wittenhorst, mail dan naar bobobers@rksv-wittenhorst.nl.

Enquête
Om als werkgroep een vliegende start te maken zal er binnenkort per e-mail een enquête verstuurd worden onder alle leden van Wittenhorst. Via de enquête willen we erachter komen welke behoefte er is op het gebied van communicatie. We zouden het zeer op prijs stellen als de enquête door iedereen ingevuld wordt.

Heb je algemene vragen aan de werkgroep? Mail dan naar communicatie@rksv-wittenhorst.nl.

 

Foto: Nieuwe werkgroep communicatie. Vlnr: Freek Exterkate, Niels van Gerven, Bob Obers, Erwin Maas, Dennis Stiphout. Danny van den Berghe ontbreekt op de foto.