Wittenhorst

Zoeken | Contact

10 januari: Super Saturday

9 januari 2015

Op zaterdag 10 januari 2015 is het weer tijd voor de traditionele SUPER SATURDAY. Ook dit jaar pakt de anthousiaste Activiteitencommissie weer uit met een luek programma voor de jeugd.

Voor de E-, Mini F- en F Jeugd zal de rode draad het klootschieten met bal de rode draad zijn. Daarnast zullen er tijdens de loopronde diverse voetgolf hindernissen opduiken. We rekenen weer op een grote deelname, opgave is niet nodig, JUST BE THERE. De ochtend start rond 09.30 uur en eindigt tussen 12.30 en 13.00 uur.

E-jeugd: 09.15 aanwezig en 09.30 vertrekken

F-jeugd: 10.15 aanwezig en 10.30 vertrekken

Schaatsen in Grefrath

Onze D/C-spelers zullen s’middags de ijzers onderbinden op de prachtigeschaatsbaan van Grefrath. Vertrek rond 12.30 uur. Inclusief entree, blikje fris en kleine snack. Schaatsen kunnen op eigen kosten gehuurd worden. Ouders zijn van harte welkom om ook hun rondje laag 30 te rijden. Het Duitse kunstijs wordt deze dag oranje gekleurd !

A en B meisjes :

Ook zij zullen gaan schaatsen in Duitsland. De datum kunnen ze zelf bepalen in overleg met de teamleiding. De voorwaarden zijn gelijk aan die voor de C en D-jeugd.