Wittenhorst

Zoeken | Contact

Fraai gelijkspel Wittenhorst tegen koploper

22 maart 2015

EHC/Heuts, de trotse lijstaanvoerder in 1D was voor Wittenhorst wederom een grote testcase. Hoe zouden de oranjemannen na de jammerlijke nederlaag tegen Bekkerveld de schade kunnen beperken? In de eerste helft waren de Hoensbroekenaren veel beter en konden veelal doen wat ze wilden. Toen nog van niet verwachte hoek een teleurstelling te verwerken kreeg - ware het niet dat de onpartijdige linesman een buitenspelpositie over het hoofd zag - kon de voorzet op maat naar de gevaarlijke Ron Starmans gelegd worden en deze schoot op bijzondere fraaie manier binnen, 1-0. Nadien zocht Wittenhorst nog meer naar een oplossing. EHC kreeg tussendoor nog enkele mogelijkheden, maar de ploeg liet dit achterwege.

Na de pauze een geheel ander spelend Wittenhorst dat nu wel voor de strijd ging. Het minderwaardigheidscomplex werd totaal afgeschud. ENC moest nu wel terdege rekening houden met de tegenstander. De wissels die werden toegepast deden direct hun werk. Willem Heijnen was de aanstichter voor de toegekende penalty in de 80ste min. Hij werd in een overvol strafschopgebied gehaakt en dus terecht een pingel. Bram Rubie nam de verantwoordelijkheid op zich en schoot beheerst de 1-1 binnen.

Tenslotte bleef het hierbij en mocht Wittenhorst terugzien op een sterk gespeelde tweede helft dat fraai uitmondde in een opzienbarend gelijkspel.


Wittenhorst 2 behaalde weer eens een zege en dit mocht er wel zijn. De nr. 2 Rhode 2 kreeg met 3-2 klop. Mannen, is dit het begin van een goede reeks?


Het 3e team moest helaas afhaken. Een toch wel onverwacht verlies tegen Panningen 3.