Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-TOP en selecties

9 mei 2014

Na de gelijke spelen van afgelopen 2 weken tegen RVU en SC Susteren krijgen we zondag de 3e en allerlaatste kans om ons rechtstreeks veilig te spelen in de 1e klasse. Dit zal dan moeten gebeuren in de laatste competitiewedstrijd tegen de koploper en naar aller waarschijnlijkheid kampioen TOP uit Oss. De wedstrijd in Oss werd destijds met 2-0 verloren. 

Het seizoen begon voor ons dramatisch met slechts 2 punten uit de eerste 8 duels. Daarna hebben we ons weten te herpakken en ons richting de veilige plaatsen gespeeld. Na 2 eerdere mogelijkheden tegen RVU en SC Susteren om het af te maken wacht zondag dus de allerlaatste mogelijkheid. 1 punt volstaat om op eigen kracht boven de streep te eindigen. Echter bij gunstige resultaten op andere velden is er alsnog een mogelijkheid om aan het spelen van nacompetitie te ontkomen mocht dat niet lukken. Maar daar gaan we niet van uit en zullen er alles aan doen om op eigen kracht het seizoen positief af te sluiten. 

Voor een aantal spelers zal dit de laatste competitiewedstrijd zijn in het shirt van Wittenhorst 1. Supporters, dus de allerlaatste kans om uw helden in actie te zien voor het eerste elftal.  Wij rekenen op de steun van een groot publiek, zodat we na afloop met een goed gevoel het seizoen kunnen afsluiten.

Tot zondag!

Kevin van Asten


 

Selecties 

Wittenhorst 1 - TOP 1 - zondag 11 mei, 14.30 uur  

Kevin van Asten, Thom Derks, Gijs Hagens, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Benji Nunumete, Marc van Rens, Stan Seuren, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, Bart Verheijen, Yannick Vullings, Sjors Witt, Rob Zanders, Tom Zanders. 

Bijeenkomst: 13.15 uur.

 

 Laura Hopel Combinatie 2 - Wittenhorst 2 - zondag 11 mei, 11.00 

Tom Arts, Gert Jan Buyssen, Dennis van Asten, Giel Craenmehr, Johnny Cuppen, Jordi Geurts, Roy van Hoenselaar, Juul van Horen, Joey Joosten, Rob Joosten, Guido Kauffeld, Kevin Koolhof,  Luc van Osch, Bas Peeters, Yannick Vullings, Nicky Zanders. 

Vertrek: 8.45 uur sportpark. 

 

Wittenhorst 3 - DVG 2 - zondag 11 mei, 11.00 uur 

Joop Driessen, Mathieu Geurts, Joris Hagens, Sjors Hagens, Koos Hoeijmakers, Ruud Janssen, Rens Keijsers, Jarno Kleeven, Timmy Lucassen, Gijs Peeters, Rob van Rens, Bram Roefs, Ivo Scheres, Davy Teeuwen, Djen Verkoelen, Mick Vollenberg, Bram Wagemans. 

Bijeenkomst: 10.00 uur.