Wittenhorst capituleert pas in de 45e min.

19 juli 2014

Het was een gezellige drukte op sportpark Ter Horst bij de wedstrijd tussen 1e klasser Wittenhorst en in de Jupiler uitkomende VVV-Venlo.

Wittenhorst begon het treffen met een gelegenheidselftal dat slechts éénmaal op het trainingsveld aanwezig was geweest. Op het laatste moment sloten enkele nieuwkomers aan die in de tweede helft het elftal kwamen versterken.

Natuurlijk was VVV-Venlo dat met een groot veldoverwicht de toon zette, maar het was toch moeilijk om de score te openen. De gevaarlijkste speler aan VVV-Venlo-zijde was ongetwijfeld Yuki Otsu. Hij wist in de laatste seconde in blessuretijd doelman Yannick Vullings te verschalken, 0-1. Rust.

Na de pauze probeerden de Venlonaren met meer snelheid afstand te nemen. Dit lukte "slechts" 2x. Binnen 7 minuten stond - na wat later bleek - de eindstand van 0-3 op het scorebord. Treffers van Promes en Otsu. Vooral de laatste was een prachtig doelpunt. Uit een goed genomen vrije trap verraste hij de doelman.

De wissels aan Wittenhorst-zijde gaven de oranjemannen wat meer houvast en zo slaagden de oranjemannen erin om de schade draaglijk te houden. Een goede beurt voor Wittenhorst.