Wittenhorst knokt zich naar 1-1

9 november 2014

Het sterke Heidebloem dat afgelopen zondag in Venray bijna de koploper klopte probeerde tegen Wittenhorst het sterke optreden voort te zetten. Wittenhorst kon terugkijken op een zeer verdienstelijke 1-1 thuis tegen EHC. Dus het zou een boeiend spektakel kunnen worden.

Heidebloem trok vanaf het begin even de touwtes strak aan. Maar het was Wittenhorst dat via de goed doorzettende Lars Blenckers de score opende, 0-1. Niet lang had Wittenhorst plezier aan deze voorsprong, want enkele minuten later ontsnapte de gevaarlijke Randy Grens, die over links goed uithaalde, 1-1.

Voor de pauze bleef het hierbij. Na de thee probeerde de thuisclub door te drukken, maar onze achterhoede en onze doelman bleef  het potdicht. Overigens waren beide doelmannen toch hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de uiteindelijke 1-1 eindstand.

Wittenhorst 2 -Schijndel 2  2-2

Onze reserves konden ook deze week niet overtuigen. Om bij tellingen hadden zemoeten winnen. Het werd tenslotte 2-2.

Sparta'18 2-Wittenhorst  3  1-0

Wttenhorst  3 kon vandaagniet winnen van koploper Sparta'18. Het werd een terechte 1-0 nederlaag tegen deze sterke ploeg.

Helden VR2-Wittenhorst VR1. 2-3

Een mooie 2-3 overwinning tegen de Heldense dames. In de 5 min.  Openden wij de score, maar binnen 1 minuut was de stand alweer gelijk, 1-1. Uit een mooie combinatie scoorden wij de 1-2 en  met deze stand  gingen we ook de rust. Tweede helft was spannend en werden er felle duels uitgevochten op de groene mat en beide teams wisten nog eenmaal het doel te vinden. Eindstand 2-3, een mooie overwinning.