Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst lanceert nieuwe webshop

Wittenhorst lanceert nieuwe webshop

1 november 2024

Vanaf vandaag kun je exclusief Wittenhorst-kleding shoppen via onze nieuwe webshop! Van shirts en broeken tot trainingspakken en jassen – allemaal in onze herkenbare oranje-zwarte kleuren. Personaliseer je items met je initialen of naam en laat zien dat je bij onze club hoort, zowel op als buiten het veld.

Een speciale dank aan onze geweldige vrijwilligers, in het bijzonder de Facilitaire Zaken commissie, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Met veel liefde is Stanno gevonden als nieuwe merk voor al onze kleding. Samen met Sport met Snelders kunnen we nu een webshop bieden waar jij alle merchandise kunt kopen om jouw oranje-zwarte hart te laten zien. 

Ter info: bij het afrekenen vul je je gegevens in (denk aan naam en adres). Bij het afleveradres staat vervolgens het adres van Sport met Snelders. Dit is correct. De bestelling wordt eerst daarheen verzonden en gaat dan richting jou als besteller. Dit omdat Sport met Snelders voor de bedrukking zorgt. 

We zijn op dit moment aan het uitzoeken welke oude kleding nog van voldoende kwaliteit is. We organiseren later dit jaar een of twee momenten om deze kleding te verkopen. Meer informatie hierover volgt!

Shop jouw Wittenhorst-look!

Ga naar de webshop