Wittenhorst

Zoeken | Contact

18 oktober 20.00 uur: Sponsor Event

14 oktober 2013

Op vrijdag 18 oktober a.s. organiseert RKsv Wittenhorst een Sponsor Event.

Om 20.00 uur worden de genodigden ontvangen in de Wittenhorstzaal,Parkhotel Horst.

Het is juist in deze tijd dat we moeten denken in mogelijkheden. Daarom staat dit Sponsor Event in het teken van:    “DIM-men, Denken in Mogelijkheden”.  De muzikale omlijsting deze avond zal worden verzorgd door muzikaal talent uit Horst aan de Maas.

RKsv Wittenhorst zoekt als vereniging continue naar nieuwe mogelijkheden en daarbij staat samenwerken en verbinden centraal. Een mooi voorbeeld van dit concept is de samenwerking met PSV Eindhoven, zij vieren dit jaar het 100-jarig bestaan. Reden waarom PSV deze avond twee gastsprekers afvaardigt, te weten Art Langeler en Guus Pennings.

 

Art_Langeler.jpg

Art Langeler ( zie foto boven) is sinds dit seizoen Hoofd Jeugdopleiding bij PSV. Langeler is afkomstig van PEC Zwolle. Nadat hij eerder de jeugd van PEC trainde maakte hij vervolgens furore als hoofdtrainer, door met de ploeg in 2012 het kampioenschap van de eerste divisie te pakken. Het afgelopen seizoen bleef de ploeg onder zijn leiding relatief eenvoudig in de eredivisie. Met de komst van Philip Cocu als hoofdtrainer waait bij PSV een nieuwe wind en vormt de jeugd de basis voor de toekomst. Als Hoofd Jeugdopleiding van PSV heeft hij de uitdaging er voor te zorgen dat de doorstroming van de jeugd naar het vlaggenschip op niveau blijft.


Guus_Pennings.jpg

Guus Pennings (zie foto), oud speler van RKsv Wittenhorst, rondde in 2007 zijn studie sportmanagement af. Hij startte zijn carriere als sportdocent en verruilde deze functie voor een nieuwe uitdaging bij sportmarketingbureaus Triple Double. Hierna maakte hij de stap naar PSV in de functie van Hoofd Marketing bij PSV. Guus is verantwoordelijk voor B2C Marketing, sponsoring en het merkbeleid van PSV.

Het programma:

Het Sponsor Event start om 20.00 uur en het formele gedeelte eindigt ca. 22.15 uur. Hierna is er uitgebreid gelegenheid om de netwerken en te genieten van een gezellig samenzijn. De indeling van het formele gedeelte:

-       Ontvangst en welkomstwoord

-       Introductie “DIMmen”, beleid en visie RKsv Wittenhorst

-       Medische Ontzorging RKsv Wittenhorst

-       Van speler RKsv Wittenhorst tot Hoofd Marketing bij PSV Eindhoven

-       Jeugdopleiding PSV: Denken in mogelijkheden