Wittenhorst

Zoeken | Contact

Berkeldag 2013 groot succes

4 januari 2014

Met een grote opkomst mag het jaarlijkse spel- en voetbalevenement als zeer geslaagd beschouwd worden.

Zowel de Mini Pupillen als de F-teams doorliepen een afwisselend spelencircuit en mochten daarnaast nog enkele partijtjes voetballen.
Het roze varken werd tijdens het wel bekende “Jan Thielen Spel” handig omspeeld en bij het “Tijger Dribbelspel” werden de toekomstige landmacht kandidaten geschikt of ongeschikt beoordeeld. Beide groepen gingen na 2 uurtjes fanatiek spelen en voetballen moe en voldaan naar huis.

berkeldag_Jan_Thielen_spel.jpg

 

kruiwagen_spel_berkeldag.jpg

 

Na de jaarlijkse “gezonde” lunch was het ‘s middags tijd voor de E- en D-teams om te bankvoetballen. 

Er werd veel gescoord, al ontbrak soms de rust en techniek die nodig is om in de zaal te voetballen. Niettemin volop balcontacten en veel spelplezier. Om 17.15 kwam er voor onze jeugd een einde aan deze geslaagde dag.

De aanwezige leiding (met veel blessures) mocht daarna nog 45 minuten futsallen. Ook dit jaar wederom oud tegen jong en beide teams zonder wissels.  En net zoals de voorgaande jaren won de ervaring en de slimheid het van het jeugdig enthousiasme. Het werd 9 - 5 voor de oude garde, misschien wel mede dankzij het pietertje in de goal bij de jeugd.

RKsv Wittenhorst bedankt iedereen voor de inzet: Daan, Jeroen, Ben en Huub (en de crew: Bart, Rob Z., Jimi, Juul, Nicky, Bram, Rob J.)

Super Saturday: 11 januari

De volgende activiteit is op zaterdag 11 januari. Ten aanzien van de speurtocht vermelden we nog even de tijdstippen waarop we iedereen verwachten:

E Teams: aanwezig om 09.15 uur

Mini Pupillen en F Teams: aanwezig om 09.45 uur