Wittenhorst

Zoeken | Contact

De jeugdsponsoren van Wittenhorst!

De jeugdsponsoren van Wittenhorst!

7 oktober 2024

Bij een club als Wittenhorst is het van belang dat wij zowel voor de ouderen, als de jongeren leden; plezier, ontwikkeling en succes centraal zetten. Voor een periode van 4 jaar heeft onze club een aantal mooie regionale bedrijven weten te strikken als sponsoren voor de jeugd. Deze stellen we graag aan jullie voor!
 

Huize Zeldenrust

Voor de JO7 wordt Huize Zeldenrust de nieuwe tenuesponsor. Huize Zeldenrust is de bekende kinderopvang, VSO en BSO van Horst aan de Maas. En sinds dit jaar huurt Huize Zeldenrust een ruimte op het Wittenhorst terrein. Huize Zeldenrust is een gezonde kinderopvang en biedt de kinderen een gezonde omgeving waarin kinderen op jonge leeftijd gezonde gewoontes kunnen ontwikkelen. Huize Zeldenrust is de ideale sponsor voor onze allerjongste talentjes. 
 

Locker Company en TotaalTegel

Voor de onderbouw (JO8, JO9 en JO10) presenteert de club met trots de sponsoren Locker Company en TotaalTegel. Ondernemers Paul van Rengs van Locker Company en Rob Alards van TotaalTegel hebben beiden kinderen voetballen bij ons. Des te meer reden voor deze bedrijven om zich te verbinden aan onze club. 

Totaaltegel is gevestigd te Hegelsom en is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels en terrastegels. Vol passie en met steeds meer vestigingen in Nederland timmert dit bedrijf stevig aan de weg.

Locker Company is gevestigd op het industrieterrein van Horst, maar tegelijk zichtbaar door het hele land.  De lockers van Locker Company zijn te vinden bij veel festivals, concerten, evenementen en zelfs op ons park, namelijk de kluizen in de container. 
 

ACB Transportbanden

Voor de middenbouw (JO11, JO12, JO13) presenteren wij met trots ACB Transportbanden als sponsor. ACB Transportbanden is al jarenlang een trouwe Wittenhorst-sponsor. Ondernemer Albert Vermeulen, tevens oud-voorzitter, draagt de club en zeker ook de jeugd een warm hart toe. 

ACB Transportbanden is gevestigd te Horst en is alom bekend van het leveren, monteren, onderhouden van transportbanden, rollenbanen en transportsystemen. 
 

ARCO Solutions

Voor de bovenbouw (JO15, JO17 en JO19) presenteert Wittenhorst met trots ARCO Solutions. ARCO Solutions is al jarenlang een trouwe sponsor bij ons. Ondernemer Ralph Wijnands is nauw betrokken bij de club, zeker omdat zijn eigen zoon actief lid is.  

ARCO Solutions is gevestigd te Horst en is een bekend producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. De ervaren specialisten van ARCO ontwikkelen innovatieve, hoogkwalitatieve machines en installaties op maat gemaakt voor de klant.

 

Sponsoren op het kunstgrasveld

Zodra de nieuwe tenues dit seizoen geleverd zijn, laten we de jeugdsponsoren nogmaals één voor één naar voren komen. Om onze jeugdsponsoren extra onder de aandacht te brengen, hangen op de kunstgrasvelden een hele serie nieuwe borden. Daarnaast hangt er ook één groot bord per kunstgrasveld. Op dit bord staan al deze jeugdsponsoren afgebeeld, met de daar bijbehorende slogan: ‘’Aan de basis van plezier, ontwikkelen en succes!’’. De slogan waar wij samen met onze sponsors voor staan en ons voor blijven inzetten. 

Jeugdsponsoren bord zijkant.JPG