Wittenhorst

Zoeken | Contact

Harrie Gommans en Wittenhorst gaan voor meerjarige samenwerking

Harrie Gommans en Wittenhorst gaan voor meerjarige samenwerking

19 oktober 2024

Onze hoofdtrainer Harrie Gommans is sinds een aantal maanden actief voor Wittenhorst. Dit bevalt zowel vanuit de trainer als vanuit Wittenhorst goed. De staf van het eerste elftal werkten de afgelopen maanden prettig samen met de spelers en de rest van de club. Hiermee is een goede basis gelegd. Deze goede basis heeft ervoor gezorgd dat Harrie Gommans en Wittenhorst naar elkaar hebben uitgesproken om na dit seizoen nog twee seizoenen samen verder te gaan. 

Een goede klik

Harrie Gommans geeft in een reactie aan dat Wittenhorst goed voelt voor hem: “Wittenhorst is een warme club waar ik mij direct thuis voelde. We hebben een geweldige staf en ook met alle mensen eromheen werk ik fijn samen. Wittenhorst is een vereniging met gezonde ambities, continu op zoek naar kansen om stappen vooruit te zetten. Daar maak ik graag onderdeel vanuit.” Dat het goede gevoel ook aanwezig is bij de spelers van het eerste elftal bevestigt aanvoerder Dion van Horne: “Ook wij willen graag verder met Harrie. We leren veel van hem en hij eist veel van de spelers. Hij is daarbij continu op zoek naar verbetering. Bovendien is hij ook erg sociaal in de omgang en heeft hij  aandacht voor een gezellige sfeer.” 

Huidige positie eerste elftal 

Wittenhorst staat op dit moment op de 9e positie in de 4e Divisie C. Afgelopen zondag werd de thuiswedstrijd tegen Orion met 3-0 gewonnen. Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen het iets lager geklasseerde Nuenen op het programma. 

Wittenhorst wenst Harrie en het team de komende seizoenen veel succes en plezier toe!