Wittenhorst

Zoeken | Contact

Kickoff Teqball: Plezier en sportiviteit voor iedereen

Kickoff Teqball: Plezier en sportiviteit voor iedereen

25 augustus 2024

De Teqball tafel van Wittenhorst is met veel enthousiasme in gebruik genomen! Gisteren werd de nieuwste aanwinst van het sportpark feestelijk geopend. De realisatie (aanschaf) is mede mogelijk gemaakt BESTOFFOOTBALL.NL. De tafel is financieel mogelijk gemaakt door de Vrienden van Wittenhorst en een extra compliment aan Mike van Hoenselaar en Jac Hesen voor het organiseren en plaatsen van de tafel. Het zweet liep ons gisteren langs de ruggen, maar de eerste potten zijn met veel enthousiasme gespeeld. 

Ondanks de zonovergoten dag en de teleurstellende nederlaag van Wittenhorst 1 tegen SV Venray, bleven de voetjes niet alleen in de kantine, maar ook rond de Teqball tafel goed van de vloer. De senioren lieten tijdens het Kelderklassetoernooi hun kunsten zien, en het was al snel duidelijk dat je geen Lionel Messi hoeft te zijn om van Teqball te genieten. Of je nu een doorgewinterde voetballer bent of gewoon een liefhebber van het spel, de Teqball tafel staat klaar om je uit te dagen.

Vanaf vandaag is de Teqball tafel voor iedereen vrij toegankelijk. Vergeet niet je eigen bal mee te nemen en daag je vrienden uit voor een potje één-tegen-één of twee-tegen-twee. De spelregels zijn simpel: maximaal drie keer raken, zonder dat de bal de grond raakt. Je vindt alle officiële spelregels, spelvarianten en trainingsmogelijkheden op de Teqball pagina op onze  website. Geen eigen bal? Er ligt een officiële Teqball-bal in de kantine, wel graag weer terugbrengen.

Ook voor wie Teqball nog wat lastig vindt: geen paniek! Laat die strenge regels even los en laat het maximum aantal keer hooghouden los, of laat ‘m een keer stuiteren voordat je hem terugspeelt. Zo maak je het spel een stuk toegankelijker en minstens zo leuk. We nodigen niet alleen de fanatieke spelers, maar ook Vitaal Meedoen, BSO Zelderust, Jeugdvoetbaldagen, organisatoren van de sportdagen van de omringende scholen en iedereen die naar onze wedstrijden komt kijken uit om gebruik te maken van deze geweldige toevoeging aan ons sportpark.

Foto's door HorstOnline