Moeizame overwinning Wittenhorst 2

28 oktober 2018

Na de nederlaag tegen de nummer twee Rhode, stond nu de wedstrijd tegen rode lantaarn drager TOP OSS op het programma. De Ossenaren waren nog puntloos en het leek of ze dat varkentje wel even gingen wassen, maar niets was minder waar.

Een inspiratieloos Wittenhorst kon geen moment in de wedstrijd komen wat resulteerde in een 1-0 achterstand in de rust. In de tweede helft stond er een ander Wittenhorst binnen de lijnen, van het begin werd er meer naar voren gevoetbald en druk gezet maar een doelpunt bleef uit. Het regende kansen maar de voorwaartsen kregen het leer maar niet in het doel. Totdat de oranjemannen een vrije trap kregen op een meter of 25 van het doel. Het was Luc van Kuijck die de bal op een weergaloze manier de kruising in krulde: 1-1. Acht minuten later was het Jeffrey Cuppen die een solo begon en met een assist Luc van Kuijck bediende. Van Kuijck bedacht zich geen moment en scoorde zo de bevrijdende tweede treffer.

Daarna verzuimde Wittenhorst om verder uit te lopen en was het de goed ingevallen JO19-1 speler Jarno Philipsen die nog de grootste kans kreeg maar helaas kon de verdediging de bal uit het doel werken. Al met al drie verdiende punten, maar het moet beter jongens!