Wittenhorst

Zoeken | Contact

Paramedisch team uitgelicht: Juul Vossen

Paramedisch team uitgelicht: Juul Vossen

27 september 2024

Onlangs berichtten we al over de nieuwe commissie Health & Performance en het paramedisch team, dat sinds een aantal maanden actief is binnen Wittenhorst. Nu lichten we enkele personen die binnen dit team actief zijn, graag uit. We vertellen wat hun specialisme is en waar zij zich binnen de nieuwe commissie mee bezighouden.

De afgelopen weken lichtten we diverse personen die deel uitmaken van het paramedisch team van Wittenhorst uit. In dit artikel belichten we de rol van Juul Vossen (op de foto tweede van rechts). Ze heeft een medische achtergrond als verpleegkundige en jarenlange ervaring op verschillende afdelingen in het ziekenhuis.  Juul is nu in het dagelijks leven werkzaam als orthomoleculair therapeut, waarbij ze zich onder meer bezighoudt met een gezonde leefstijl en gezonde voeding. Vanuit die discipline sluit Juul aan in het paramedisch team van Wittenhorst. 

Een eerste resultaat is al direct zichtbaar: in het begin van het seizoen heeft Juul zich beziggehouden met een gezonde snack in de rust voor alle thuisteams. In samenspraak met de kantinemedewerkers richt Juul zich ook op het aanbod in de kantine. “Er zijn zo veel mogelijkheden voor een gezondere leefstijl, er zijn veel gezonde en lekkere opties die de prestaties en het plezier ten goede komen”, zegt Juul erover. “De uitstraling van de kantine en de toegankelijkheid en zichtbaarheid zijn daarbij belangrijk. Dat houdt niet in dat we moeten gaan snijden in het huidige aanbod, maar wel dat een gezond alternatief ook belangrijk is.” Daarnaast kan Juul de selectieteams begeleiden bij (kleine) aanpassingen in een verbeterde leefstijl. Dit zorgt voor fittere spelers, minder blessures en prestatiebevordering. "Ik maak in mijn werk gebruik van de pijlers communicatie, openheid, positiviteit, duidelijkheid en veiligheid." 

Eerder stelden we al Ron Beurskens en Mike Roumimper aan jullie voor!