Selectieteams boeken resultaat tegen topploegen!

9 april 2018

Nummer vier van de Hoofdklasse, Wittenhorst  JO19-1, heeft een mooie 1-3 zege geboekt bij nummer drie Volharding JO19-1. Door deze knappe overwinning is de ploeg van Marcel Rooijmans en William Lensen de ploeg uit Vierlingsbeek gepasseerd op de ranglijst. De oranjehemden scoorden via Giel Beurskens en Charlie Schatorie (2x). Door deze zege mag het vlaggenschip van de jeugdopleiding zich de nieuwe nummer drie noemen van de Hoofdklasse. Proficiat!

Wittenhorst JO14-1 heeft een knappe prestatie geleverd door voorjaarskampioen FC Engelen op een 1-1 gelijkspel te houden. De ploeg van trainers Peter Rijs, Kevin Koolhof en Danny van den Berghe kwam voor rust op een 1-0 voorsprong nadat Tom Driessen een prachtige dieptepass gaf op Omar Katolo, welke op prachtige wijze voor de voorsprong tekende. Na rust hield Wittenhorst vooral tegen en hoopte het de beter spelende Brabanders op achterstand te houden. Vijf minuten voor tijd wisten de ploeg van oud-prof Anthony Lurling uit een corner alsnog de gelijkmaker te produceren.  Scheidsrechter Tom Zanders floot af bij een 1-1 stand; beide ploegen konden hier mee leven.

Wittenhorst JO13-1 heeft de kans laten liggen om het koploper VVV-Venlo JO12-1 moeilijk te maken. In een attractieve topper op Sportpark Ter Horst werd er onnodig met 3-3 gelijkgespeeld. Na een kwartier stond de ploeg van trainers Willem-Jan van Rens en Dirk Scheres al op een 2-0 voorsprong. De Horstenaren gaven vrijwel niets weg, maar uit twee corners kwam de ploeg van Rick Houben op gelijke hoogte: 2-2. Na rust namen de Horstenaren weer de leiding, maar helaas wisten de Venlonaren nog voor de 3-3 te tekenen.  Door dit gelijke spel blijft de stand in de top van de Derde Divisie ongewijzigd.

Wittenhorst JO15-1 wist geen potten te breken op bezoek bij Scharn JO15-1 : er werd met 3-0 verloren. Wittenhorst  JO12-1 verloor onnodig met 2-1 bij HVCH JO12-1.  De ploeg van Jan Beijers, Ramon Tijssen en Jordi Boekesteijn verzuimde om haar eigen kansen te benutten en liep hierdoor tegen een onnodige nederlaag op. Wanneer er word gewerkt aan de effectiviteit zullen de punten vanzelf komen.