Wittenhorst 2 herstelt zich knap

30 september 2018

Na de nederlaag van vorige week herstelde het tweede elftal zich knap. Het begin van de wedstrijd was voor Wittenhorst, na een knappe actie van Kevin de Mulder was het Kemson Fofana die de bal op de lat schoot, in de rebound was het de alerte Luc van Kuijck die de bal knap afrondde.

Daarna kwam Wittenhorst onnodig in de problemen door eigen toedoen, De Mulder kreeg nog een grote kans op de 2-0 maar faalde jammerlijk. Vijf minuten later was het Nulandia dat verdient op gelijke hoogte kwam. Daarmee werd ook meteen de ruststand bereikt.

Na een donderspeech van trainer Davy Beerens kwam er een getergd team uit de kleedkamer. Binnen een paar minuten was het Fofana die na een prachtige combinatie de 2-1 binnentikte. Nulandia leek wat aangeslagen en Wittenhorst draaide steeds beter. De 3-1 was voor Kevin de Mulder die doorliep op de keeper, die schoot de bal tegen De Mulder aan en toen was het een koud kunstje om de bal in het mandje te leggen.

Joost Wijnhoven mocht ook nog op fraaie wijze de 4-1 aantekenen en het slotakkoord was wederom voor De Mulder: 5-1. Een goeie overwinning na een vooral knappe tweede helft.