Wittenhorst en EHC blijven in balans

2 november 2014

Wittenhorst en EHC hielden elkaar in evenwicht na een meer spannende dan goede wedstrijd.  Voor rust leidde een kapitale fout in de EHC defensie de openingstreffer in. Bram Rubie wist wel raad met dit buitenkansje:1-0. Na rust wist EHC middels een strafschop  de stand weer recht te breien (1-1). Hier bleef het bij ondanks de spannende slotfase met kansjes over en weer. Beide ploegen konden hier vrede mee hebben.

Ons tweede elftal maakte een lelijke uitglijder bij Rhode 2; een zure 2-1 nederlaag was het gevolg, waardoor zij voorlopig lijken af te haken in de strijd om de hoogste positie. Tijd voor herstel mannen!

Het 3e leek op winst af te stomen maar moest tegen Panningen 3 toch de punten met een 2-2 eindstand delen.

Dames 1 behaalde een keurig 1-1 gelijkspel tegen de dames van Bunde.