Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-EHC/Heuts en selectie

1 november 2014

Beste voetbalvrienden,

Afgelopen zondag was een wedstrijd van aansluiten bij de bovenste teams of afzakken richting de onderste regionen van de ranglijst. In Asten hebben we gelukkig de 3 punten mee kunnen nemen naar Horst. Het was een wedstrijd met 2 rode kaarten aan de kant van NWC, geen goed voetbal van onze kant, maar we pakten die belangrijke 3 punten. Een nette 4e plaats is het resultaat na 7 speelronden. 

De 8e speelronde is een thuiswedstrijd tegen EHC/Heuts. Samen met EHC/Heuts zijn we de minst gepasseerde ploegen met 5 tegentreffers na 7 duels. De ploeg uit Hoensbroek heeft 1 puntje meer en staat 2e in de ranglijst. Het is een ploeg die uit de hoofdklasse komt. EHC zal ongetwijfeld mee willen doen voor de titel in de eerste klasse D. 

Een gevaarlijke en sterke tegenstander, maar des te mooier is de uitdaging voor ons. We weten dat we dit jaar niemand mogen onderschatten, maar vooral voor niemand hoeven onder te doen. Met z'n allen gaan we er alles aan doen 3 punten toe te voegen aan ons totaal. Hoe mooi zou het zijn om te klimmen naar een 2e of 3e plek in de ranglijst! 

Uiteraard hebben we jullie steun weer hard nodig. Tot zondag! 

Met sportieve groet, 

Jeffrey Spee

 

Selectie

Wittenhorst - EHC/Heuts - zondag 2 november - 14.30 uur

Kevin van Asten, Lars Blenckers, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Marc van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders, Gijs Gooren.

Bijeenkomst 13.15 uur.