Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst laat zich aftroeven

2 december 2012

Met goede voorgevoelens toog Wittenhorst richting Oss, alwaar de topper tegen OSS’20 op het spel stond. De spanning was voor de Horstenaren erg groot, want vanaf het begin waren de spelers niet goed bij de les. OSS’20 was veel feller en de fysieke gesteldheid was eveneens veel groter. In die beginfase liepen de spelers van Wittenhorst achter de feiten aan toen de sterke speler Sander de Bont heel makkelijk de 1-0 binnenschoot. Vlak voor de pauze kregen de oranjemannen een tweede dreun te verwerken toen Bart Spreeuwenberg iets over de middenlijn een overtreding beging. De scheidsrechter meende hier rood voor te moeten trekken. Een erge zware beslissing zo was de mening in beide kampen.

Na de pauze kreeg OSS’20 enkele goede mogelijkheden, maar het bleef heel lang 1-0. In de slotfase was het Wittenhorst dat op jacht ging naar de gelijkmaker. Een kopbal van Will Spreeuwenberg betekende bijna 1-1; ook snel hierna toen zelfs De Bont assistentie verleende en de bal uit de doelmond wegtrapte leverde dit geen doelpunt op.

In de laatste 5 minuten toen Wittenhorst met veel spelers ten aanval trok was het 2x OSS’20 dat met snelle counters het vonnis voor Wittenhorst voltrok met nog 2 doelpunten.

Een verdiende overwinning, maar wel geflatteerd. Hiermee is (voorlopig) een einde gekomen aan de koppositie van Wittenhorst. Geen man overboord. We gaan gewoon door!

 

Wittenhorst 2 won van Merefeldia 2 met 4-1 en daarmee blijven ze met grote voorsprong de lijst aanvoeren. Achtervolger ZSV 2 kon niet spelen.