Wittenhorst

Zoeken | Contact

Cursus EHBO Langs de lijn

23 september 2014

Onze partner Fysiopraktijk Westsingel is zeer actief binnen Wittenhorst. O.a. betreft dit de verzorging van onze spelers, het behandelen van blessures, het begeleiden van hersteltrainingen en de toepassing van het Polar systeem. De volgende stap die men voor ogen heeft om de medische begeleiding te verbeteren is een cursus “EHBO langs de lijn”. Deze cursus, die in oktober plaatsvindt en twee avonden in beslag neemt, is bestemd voor alle trainers en leiders, die te maken kunnen krijgen met situaties langs de lijn, tijdens wedstrijden en trainingen. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Weijs en Hooft en wordt gratis aangeboden.

 

Binnenkort krijgen alle trainers en leiders een uitnodiging om hun interesse kenbaar te maken. Ten behoeve van alle geïnteresseerden wordt vervolgens een presentatie verzorgd, waarna de cursus wordt gestart. Na afloop krijgen de deelnemers een naslagwerk, evenals het mailadres van Ger Geurts en John Kranendonk, zodat ze makkelijk bereikbaar zijn in voorkomende situaties. Nadien vinden regelmatig evaluaties plaats, zodat de materie actueel blijft.

Wittenhorst vindt deze nieuwe stap in de medische begeleiding een mooi initiatief omdat dit wederom een verbeterde begeleiding van onze jeugd en senioren tot gevolg heeft. We rekenen dan ook op voldoende aanmeldingen. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Je kunt je interesse nu al kenbaar maken via:

ehbolangsdelijn@rksv-wittenhorst.nl