Wittenhorst

Zoeken | Contact

Derde ronde Wittenhorst-poule

Derde ronde Wittenhorst-poule

28 september 2020

Even geleden kondigden we hier een nieuw initiatief aan: de Wittenhorst-poule. De eerste twee rondes zitten erop en we vinden het fantastisch dat er zoveel mensen meedoen! Deze week hebben we natuurlijk twee nieuwe wedstrijden geselecteerd. Ook als je de eerste twee rondes niet hebt meegedaan, kun je nu gewoon de wedstrijden voorspellen. De achterstand op de deelnemers die al punten hebben behaald, is nu nog klein. 

Uitslagen tweede ronde

In de tweede ronde van de Wittenhorst-poule zijn de eerste uitslagen exact goed voorspeld. JO19-2 wist op bezoek bij Leunen JO19-2 met 1-4 te winnen. Pascal Hermans en Joep Derix hadden deze uitslag vooraf ingevuld. De mannen van Wittenhorst 3 pakten met een 3-0 overwinning drie punten tegen IVO 3. Dit werd goed voorspeld door Gijs Hesp! Velen wisten de winnaars goed te voorspellen, over een aantal weken volgt een eerste tussenstand. 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Deze week mogen de uitslagen van JO12-2 en van Wittenhorst 12 worden voorspeld. JO12-2 krijgt Venlosche Boys JO12-2 op bezoek en het twaalfde elftal neemt het in een uitwedstrijd op tegen FCV-Venlo 7. Succes!