Wittenhorst

Zoeken | Contact

Geslaagd Sponsor Event

22 oktober 2013

Op vrijdag 18 oktober jl. organiseerde RKsv Wittenhorst wederom een sponsoravond in het Parkhotel Horst. De avond was druk bezocht en stond in het teken van “DIMmen”: Denken in Mogelijkheden

Het Horster muzikaal talent Nienke Wijnhoven ( zie foto) verzorgde de opening.

sponsoravond2013_05.jpg

 

 

 

Hierna nam Ton Hagens de gasten mee in de missie en doelstellingen van RKsv Wittenhorst en hetgeen  er de afgelopen periode gerealiseerd is. Aansluitend werd Eric Janssen van Café/Zaal “De Lange” gefeliciteerd met de aan hem toegekende Jo Janssen Prijs als erkenning van ondernemerschap( zie foto).

sponsoravond2013_11.jpg

Vervolgens overhandigde Eric, namens de Business Partners een donatie aan het goede doel, Children’s Dreams for Africa ( Zie foto).

 sponsoravond2013_16.jpg

Ger Geurts van Fysio Westsingel ( Zie foto) en maatschappelijk partner sprak over de medische ontzorging van Rksv Wittenhorst.  Ger meldde daarbij een mooie primeur door de inzet van het Polar System, een modern systeem om de conditie van spelers permanent te monitoren. RKsv Wittenhorst is één van de eerste amateurclubs die hiermee gaan werken.

sponsoravond2013_19.jpg 

Hay Emonts vervolgde het programma met een interview met Guus Pennings, die een interessant beeld gaf van hoe zijn carrière van oud Wittenhorst speler tot Hoofd Marketing bij PSV is verlopen.

sponsoravond2013_20.jpg 

Na de pauze nam Art Langeler de gasten mee in zijn aanpak als Hoofd Jeugdopleiding bij PSV. Het denken in mogelijkheden speelt ook bij PSV een belangrijke rol voor Langeler, die gelijktijdig met Philip Cocu een 4 jarig contract met PSV tekende.

 sponsoravond2013_36.jpg

De avond werd afgesloten met ruimte om te netwerken, maar vooral een gezellig samenzijn ondersteund door de muzikale inbreng van Marion Steeghs en haar band.

sponsoravond2013_29.jpg

Een zeer geslaagde sponsoravond!