Wittenhorst

Zoeken | Contact

Geslaagde eerste Vriendenavond 'Vrienden van Wittenhorst'

Geslaagde eerste Vriendenavond 'Vrienden van Wittenhorst'

25 mei 2024

Er viel de afgelopen tijd op diverse kanalen al genoeg over te lezen: het nieuwe initiatief 'Vrienden van Wittenhorst' kende een voortvarende start. Binnen enkele maanden meldden ruim zeventig vrienden en vriendinnen zich aan. Zij steunen de club jaarlijks met 100 euro per persoon. Dat geld wordt uitgegeven aan initiatieven die door de vrienden zelf worden ingebracht. Eens per jaar, op een speciaal georganiseerde avond, wordt bepaald naar welke projecten het geld gaat. Dat gebeurde op vrijdagavond 24 mei voor de eerste keer in de kantine.

Na het welkomstwoord van Gé Peeters, die samen met Fer Kleuskens, Ben Verheijen en Mike van Hoenselaar deel uitmaakt van de commissie Vrienden van Wittenhorst, werden de zes ideeën gepitcht. Deze ideeën passeerden de revue:

  1. Jac Hesen - Vrije trap poppen
  2. Hay Emonts - Contacten anderstaligen
  3. Ken van Daal - Mobiele tribune
  4. Mieke van Rooy - Busjes G-team
  5. William Lensen - Sponsoring Mini F-toernooi
  6. Mike van Hoenselaar - Teqball One-tafel

Nadat de initiatieven aan het publiek werden uitgelegd, mocht er worden gestemd. Uiteindelijk kwamen de ideeën van Ken (met 33 stemmen) en Mike (met 19 stemmen) als winnaars uit de bus. Dat houdt in dat Wittenhorst overgaat tot aanschaf van een mobiele tribune en een Teq One-tafel. Het balletje ligt nu bij de initiatiefnemers om een en ander concreet in gang te zetten.

Ook de andere ideeën werden met veel respect ontvangen. Een mooi ander resultaat is dat er door enkele personen de toezegging werd gedaan het G-team te helpen met hun vervoer richting uitduels.

Lijkt het jou ook leuk om op een relatief laagdrempelige manier een steentje bij te dragen aan dit soort projecten? Word dan lid van de Vrienden van Wittenhorst! Dat kan via deze link. Zie hieronder een foto-impressie. De foto's zijn gemaakt door Lei Schampers.