Wittenhorst

Zoeken | Contact

Leerzame 4-Skills Voetbalclasses in Herfstvakantie

Leerzame 4-Skills Voetbalclasses in Herfstvakantie

10 september 2024

Op  23 t/m 25 oktober 2024 zal  4-Skills Soccer Academy weer drie dagen aanwezig zijn op ons sportpark. Tijdens de herfstvakantie bieden ze leerzame en uitdagende voetbalclasses aan onder leiding van toptrainers. Voor de variatie op de BSO in de vakantie of gewoon voor de fanatiekeling die geen genoeg kan krijgen van voetbal.

Van 10:00 tot 15:00 kunnen kinderen van 5 t/m 15 jaar, ongeacht niveau, het reguliere of advanced programma kiezen. Al vanaf 45 euro kun je meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van Wittenhorst. Voor de allerkleinsten kan een volle dag teveel zijn, daarom biedt 4-Skills een speciaal ochtendprogramma aan. Dit is van 10:00 tot 12:30, dit is ook goedkoper.

4-Skills biedt:

  • VariĆ«rend voetbalprogramma, met erkenning en herkenning van ieder kind, waarbij sportplezier te allen tijde centraal staat
  • Indelen groepen op basis van instapniveau, leeftijd en groepsverzoeken
  • Elke dag onbeperkt fruit/ drinken en compleet verzorgde lunch
  • Gratis opvang mogelijk met leuke activiteiten tot 16.30u

4-Skills Soccer Academy is al meer dan 10 jaar op de Horster velden te vinden als trouwe voetbalpartner van Wittenhorst! Ze zetten zich in voor een veilig en positief sport-leerklimaat en organiseren voetbalschooltrainingen (ook op ons sportpark), voetbaldagen en sport- en speldagen tijdens vakanties, waarbij kinderen de professionele begeleiding krijgen voor hun persoonlijke en sportieve ontwikkeling. 

Meer informatie, programma en inschrijven kun je doen op de website van 4-Skills.