Wittenhorst

Zoeken | Contact

Milan van de Riet van VVV naar Wittenhorst

Milan van de Riet van VVV naar Wittenhorst

24 mei 2024

Milan van de Riet maakt komend seizoen de overstap van VVV-Venlo naar Wittenhorst. De 21-jarige aanvallende middenvelder uit Sevenum speelde dit seizoen in het O21-team van de Venlose club.

“We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Milan volgend jaar ons team komt versterken. Voor zijn periode in Venlo heeft hij ook een aantal jaren in de jeugdopleiding van PSV gespeeld. Hij is zeer vaardig aan de bal, tweebenig en goed in de kleine ruimtes, en hij heeft een neusje voor de goal,” aldus Dennis van den Bekerom (interim-bestuurslid Technische Zaken). Met Milan erbij heeft onze nieuwe hoofdtrainer weer wat extra opties in het team. Daarnaast is hij een jongen uit Horst aan de Maas, wat onze trouwe supporters zeker zal aanspreken.

“Ik heb de tijd genomen om na te denken over de beste keuze voor mijn voetbalcarrière nadat bekend werd dat ik bij Venlo zou stoppen. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat Wittenhorst op dit moment de beste keuze voor mij is. Het is lekker dichtbij en Wittenhorst speelt op een niveau dat me aanspreekt. Ik wil weer lekker voetballen, het spelplezier terugkrijgen en als het even kan, goals maken,” aldus Milan.

Welkom, Milan! Veel plezier bij Wittenhorst!