Wittenhorst

Zoeken | Contact

Nieuw scorebord op het hoofdveld!

Nieuw scorebord op het hoofdveld!

6 september 2024

Je hebt het vast al gezien: sinds kort hebben wij op het hoofdveld een nieuw scorebord staan. Met dit scorebord zetten we weer een mooie stap vooruit en zorgen we op ons hoofdveld voor een betere en leukere (kijk)ervaring. We plaatsen een nieuw scorebord omdat het vorige scorebord flink verouderd was. Dit nieuwe scorebord, van LEDscores, biedt ons de mogelijkheid om veel nieuwe functies te benutten.

 

Nieuwe functies

Het vernieuwde scorebord beschikt over veel nieuwe functies. Zo zorgt het er niet alleen voor dat de stand eenvoudig bijgehouden kan worden, ook kunnen we hiermee de tijd duidelijk weergeven. Daarnaast kunnen we via het scorebord de opstelling van het eerste elftal tonen en kan er een leuk filmpje worden getoond bij een goal. Verder biedt dit scorebord ons de mogelijkheid om onze gewaardeerde sponsoren zichtbaar in beeld te brengen, zodat zij de aandacht krijgen die ze verdienen. Kortom; het scorebord geeft veel mooie nieuwe opties. 

De komende tijd gaan we aan de slag om alle mogelijkheden goed te benutten. We denken daarbij ook na hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen op een handige manier gebruik kan maken van het scorebord. Wordt snel vervolgd!