Wittenhorst

Zoeken | Contact

Paramedisch team uitgelicht: Ron Beurskens

Paramedisch team uitgelicht: Ron Beurskens

21 september 2024

Onlangs berichtten we al over de nieuwe commissie Health & Performance en het paramedisch team, dat sinds een aantal maanden actief is binnen Wittenhorst. De komende weken lichten we enkele personen die binnen dit team actief zijn, graag uit. We vertellen wat hun specialisme is en waar zij zich binnen de nieuwe commissie mee bezighouden.

Ron Beurskens is als fysiotherapeut actief binnen de commissie Health & Performance en het paramedisch team. Heb je als lid van Wittenhorst pijntjes of last van een kleine blessure en wil je hierover meer duidelijkheid? Op dinsdag- en donderdagavonden tussen 19.00 uur en 19.30 uur kunnen alle leden door Ron worden gescreend. Een afspraak maken is daarvoor niet nodig. Ron is verder actief als verzorger bij Wittenhorst 1 en Onder-23, waardoor hij op trainingsavonden vaak aanwezig is. "De zondagen wisselen we met 4 man af, ik ben er dus een keer in de 4 zondagen", aldus Ron.  

Vanuit Wittenhorst is er dus nadrukkelijk een samenwerking met Ron, waarbij het in feite ook de bedoeling is om je, uiteraard in samenspraak met je trainer, bij een blessure bij Ron te melden. Ron is in de avonduren ook veelvuldig op ons sportpark te vinden om revalidatietrainingen aan te bieden. Je kunt als lid van Wittenhorst bij Ron een gratis korte blessurescreening krijgen op elke dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 19:30 uur in onze verzorgingsruimte: “Als er zich een blessure bij iemand voordoet, ben ik in principe ‘in the lead’ om te kijken hoe we dit aanpakken. Een blessure kan echter verschillende oorzaken hebben. Het kan ook komen door voeding of een verkeerde mindset. In dat opzicht is het heel erg fijn dat we binnen ons paramedisch team nu van verschillende disciplines gebruik kunnen maken. Overigens wil ik in dit artikel nog benadrukken dat iedereen natuurlijk vrij is om naar zijn eigen fysiotherapeut te gaan.”

Eerder werd Mike Roumimper al voorgesteld op onze website. Lees zijn artikel hier!