Wittenhorst

Zoeken | Contact

Sportcarrousel Horst aan de Maas

28 april 2014

Op 8 mei a.s. van 10.00 tot 13.00 uur is RKsv Wittenhorst de gastheer voor de Sport Carrousel, die georganiseerd wordt door Sport aan de Maas. Tijdens deze sportcarrousel , een evenement voor kinderen van 4 tot 6 jaar, kunnen ouders en kinderen kennis maken met diverse vormen van sport en beweging, die in de vorm van clinics wordt ingevuld. Deze clinics worden verzorgd door diverse sportverenigingen uit Horst. 

De volgende vormen van sport en beweging komen aan bod: Korfbal (de nieuwe fusievereniging Oxalis), Volleybal (SV Meterik en HOVOC),  Handbal (Wittenhorst), Voetbal (RKsv Wittenhorst). Daarnaast is er ook uitgebreide aandacht voor Dans en Gymnastiek.

Aanmeldingen voor de Sport Carrousel, er zijn er inmiddels al heel wat ontvangen, kunnen nog tot en met dinsdag 6 mei worden gedaan via : 

jelle.janssen@horst aandemaas.nl 

Voor RKsv Wittenhorst (voetbal) zelf is deze Sport Carrousel het startschot voor een serie gratis proeftrainingen op woensdag 21 mei, 28 mei en 4 juni, van 15.00 tot 16.00 uur. Deze proeftrainingen worden georganiseerd voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Aanmeldingen voor deze proeftrainingen kunnen worden gedaan via:  

proeftrainingen@rksv-wittenhorst.nl ( o.v.v. naam, leeftijd, jongen/meisje).