Wittenhorst

Zoeken | Contact

Verslag ingelaste Algemene Ledenvergadering

Verslag ingelaste Algemene Ledenvergadering

24 mei 2024

Op dinsdagavond 14 mei vond er een ingelaste Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine van Wittenhorst. Er werd door de leden ingestemd met investeringen in de vitaliteitshub en in het nieuwe scorebord op het hoofdveld. 

De aanwezigen werden door voorzitter Bart Joosten bijgepraat over de visie van onze vereniging. Daarin maakte hij de koppeling hoe deze visie past bij twee projecten waar het bestuur graag mee wil doorpakken: een vitaliteitshub en een nieuw scorebord voor bij het hoofdveld.

Vitaliteitshub

De vitaliteitshub begint langzaam vorm te krijgen op ons sportpark. Vanuit de vitaliteitshub opereert de commissie Health & Performance. Deze commissie gaat bijdragen aan het welbevinden van onze leden. In deze commissie zijn diverse professionals actief: fysiotherapeuten, verzorgers, een voedingsdeskundige en specialisten op het gebied van fitheid. Ze vormen gezamenlijk het medische team van Wittenhorst en helpen ons verder op het gebied van gezondheid. 

Bart Joosten heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering toegelicht dat we met Ron Beurskens overeen zijn gekomen dat hij zijn praktijk, De Kinesist, voortaan vanuit de vitaliteitshub gaat uitvoeren. Hij zal vier dagen per week aanwezig zijn op ons sportpark en op diverse momenten in de week verzorging aanbieden aan onze leden. Ook komt er in de vitaliteitshub een fitnessruimte. Hier kunnen spelers onder begeleiding sporten en werken aan een betere fitheid en blessurepreventie. Uiteraard informeren we onze leden in een later stadium over hoe iedereen concreet gebruik kan maken van de diensten en faciliteiten. 

Scorebord

Ook stond Bart Joosten stil bij een nieuw scorebord bij het hoofdveld. Het huidige scorebord is verouderd en functioneert inmiddels slecht. Het bestuur stelt voor om het scorebord te vervangen voor een moderne variant. Dit is een full-LED scorebord waarbij diverse uitingen van promotie en presentatie mogelijk zijn. Het biedt sponsoren een mooie plek om goed zichtbaar te zijn op ons sportpark.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering stelde het bestuur aan haar leden de vraag of ze akkoord zijn met de investeringen die nodig zijn voor de vitaliteitshub en het scorebord. Hier werd twee keer apart voor gestemd. De leden stemden in meerderheid in met beide projecten en hiermee is er groen licht om door te pakken.  

Nieuw bestuurslid PR & Communicatie

De Algemene Ledenvergadering werd ook aangegrepen om afscheid te nemen van Willem van den Munckhof. Hij is drie jaar bestuurslid PR & Communicatie geweest. Door zijn kandidaatstelling als voorzitter van D’n Dreumel neemt hij afscheid bij Wittenhorst. Hij werd bedankt voor zijn goede werk de afgelopen jaren. Niels van Gerven werd door de leden gekozen als nieuw bestuurslid PR & Communicatie. 

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze altijd gesteld worden via bestuur@rksv-wittenhorst.nl