Wittenhorst blijft steken op 1-1

4 mei 2014

Wittenhorst wist in de uitwedstrijd tegen SC Susteren niet de benodigde winstpunten te behalen om klassenbehoud veilig te stellen. Het startte overigens goed. Veel combinaties richting het vijandelijke doel. Duidelijk om een voorsprong te nemen om daarna wat vrijer te kunnen voetballen. In de 19e min. kwam Wittenhorst op deze gewenste tussenstand. Uit een vrije trap van Thom Derks kwam de bal tenslotte voor de goed opgestelde Jordi Janssen die van dichtbij uit een moeilijke hoek de 0-1 binnenschoot.

Vanaf dit moment liet Wittenhorst het toch wat afweten. Na een 6-tal minuten wees de scheidsrechter resoluut naar de stip. Er zou een overtreding gemaakt zijn. Kevin Hoffmans schoot deze beheerst binnen, 1-1.

Deze tegenvaller kwam voor Wittenhorst hard aan. Ineens werd er niet meer gevoetbald zoals in de beginfase. Ook Sc Susteren kon eigenlijk voor weing gevaar zorgen. Het bleef zo tot de rust.

Na de pauze wederom een gelijke strijd met over en weer weinig kansen. De spanning bleef evenwel aanwezig. Wittenhorst was niet bij machte om een voordelige marge te creeren. Tot slot konden beide partijen met dit gelijkspel tevreden zijn, al had Wittenhorst meer verwacht.

Wittenhorst 2 en 3 besloten de competitie met een mooie zege. Het 2e haalde flink uit. Beide teams zijn dus in goede doen voor de a.s. nacompetitie. Veel succes!