Wittenhorst slaat in de 2e helft toe

21 september 2014

Wittenhorst probeerde vanaf de aftrap een forcing te maken. Met snelle aanvallen kregen ze daar de mogelijkheden voor. Toen in de 30e min. de scheidsrechter een penalty toekende wegens een vermeende hands was het ineens 1-0.

Na de pauze een ontketend Wittenhorst dat snel de zaken wilde rechttrekken. Dit gelukte wonderwel. Het was notabene Bart Zanders die een afgeslagen corner beheerst binnenschoot, 1-1. Dit smaakte naar meer. Binnen 10 minuten stond Wittenhorst met 3-1 voor door doelpunten van Lars Blenckers 2x. Vlak voor tijd bewees Wittenhorst dat ze deze middag de veel betere ploeg was en het was Rob Zanders die de eindstand op 1-4 bepaalde. Een prachtig resultaat.

Wittenhorst 2

Al snel kwam de ploeg op een 1-0 achterstand. Deze tegenvaller werd voor de pauze omgebogen in een 1-2 stand. Wittenhorst kwam goed weg doordat de tegenstander een goal afgekeurd zag. In de 2e helft liep het weg naar 1-4. Tenslotte werd vlak voor tijd de eindstand van 2-4 bepaald.

Wittenhorst 3

Er werd hard gewerkt en snel gespeeld. In de 2de helft resulteerde dit in een aantal goede kansen en een 2-0 stand. Ondanks de snelle tegengoal is de overwinning niet meer in gevaar gekomen.

Wittenhorst VR1

De dames zijn met 3-0 de rust ingegaan. Trainer Ron stuurde de dames met een opdracht het veld in. Dit hebben de dames perfect gedaan. Na de rust konden we de wedstrijd rustig uitspelen. Middels een vrije trap rond de 16 m wist MVC'19 tegen te scoren. Eindstand 4-1.